logo
symbols
Onze werkwijze

Elke woning of project is anders en daarom vinden wij het zeer belangrijk om voor er een offerte wordt opgemaakt goed te luisteren naar de wensen van onze toekomstige klanten.


Er zijn de dag van vandaag zo veel mogelijkheden en energiezuinige systemen beschikbaar dat het soms moeilijk wordt om door het bos de bomen nog te zien, daarom is het belangrijk dat u op onze know-how beroep kunt doen.


Als een offerte goedgekeurd is volgt er meestal een bezoek op de werf om alles ter plaatse te overlopen voor we starten met de uitvoering van de installatie. Wij proberen zo flexibel mogelijk te werken, omdat we meerdere keren in het bouwproces ter plaatse komen (leidingen leggen, bad of douche installeren, cv installatie plaatsen, sanitaire toestellen afwerken).


Wanneer alles is afgewerkt krijgt u van ons de uitleg en handleidingen van alle toestellen, want een mooie en zuinige installatie is niet veel waard als u er zelf niet mee kan werken. Wij proberen ook een zo goed mogelijke service na de oplevering te geven, als er vragen of opmerkingen zijn staan wij ter uwer beschikking en bij storingen of depanages zullen wij zo snel als mogelijk ter plaatse langskomen. Kortom onze firma staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.